Design

Een ontwerp dat voldoet aan uw wensen en dat van uw klanten
De identiteit van elke onderneming begint bij het ontwerp. Van website ontwikkeling tot het ontwerp van een huisstijl of reclame banner. Looksgood biedt het allemaal.

Na de eisen en verwachtingen met u besproken te hebben zal Looksgood aan de slag gaan om uw identiteit te vertalen naar een ontwerp. Hierbij kunt u zelf bepalen hoeveel inbreng u wilt hebben in het ontwikkelproces. Het is natuurlijk uw bedrijf, maar u bent geen ontwerper. Wij geven hierbij graag advies zodat u én uw klanten een product te zien krijgen dat kwaliteit uitstraalt.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van websites en beschikken hierbij ook over alle technische kennis. Hierdoor wordt een website altijd ontworpen met het in acht nemen van de nieuwste mogelijkheden van het web.

Een website en design is niet compleet zonder daarvoor geschikte teksten. Looksgood biedt ook hier een oplossing. Zie het kopje Communicatie voor meer informatie.

Bekijk ons portfolio voor een overzicht van enkele klanten.
Webdesign Webdesign

Ontwikkeling

Toegepast op uw persoonlijke wensen en werkend met moderne standaarden
Uw website is mogelijk uw beste verkoper. 24 uur per dag zorgt uw website voor de juiste informatie bij de klant. Daarom zorgt Looksgood voor een website die u zelf kunt wijzigen zodat deze informatie altijd correct en up-to-date is.

Een correct werkende website lijkt mogelijk vanzelfsprekend, maar het komt nog erg vaak voor dat een website bijvoorbeeld niet beschikbaar is voor uw mobiele telefoon. Looksgood zorgt voor een website die op alle apparaten werkt, van iPhone tot iPad of zelfs uw TV.

Zelf niet op de hoogte van de nieuwste technieken? Geen probleem, Looksgood bespreekt deze graag met u in een heldere taal.

Bekijk ons portfolio voor een overzicht van enkele klanten.
Webdesign Webdesign

Hosting

Betaalbare oplossingen waar u op kunt vertrouwen
Om ervoor te zorgen dat uw website en e-mail altijd bereikbaar is, moet u beschikken over een goede hostingprovider. Looksgood biedt een betrouwbare hostingprovider en kijkt naar de technische eisen die de provider moet bieden. U hoeft hiervoor niets te doen.

Looksgood zorgt ervoor dat de website altijd benaderbaar is en uw e-mail zonder problemen werkt. Een door Looksgood ontwikkelde website kan het snelst en goedkoopst uitgebreid worden als deze ook bij Looksgood gehost is.

Communicatie

Goede communicatie is onmisb...
Om uw bedrijf goed te verkopen is duidelijke taal belangrijk. Uw klanten moeten natuurlijk weten wat u verkoopt of onderneemt. U kunt een informerende website hebben, maar het verkopen van producten of diensten is waarschijnlijk ook belangrijk. Ook hier kan Looksgood zorgen voor betere teksten en aanpassingen aan uw website of andere communicatiemiddelen.

Vindbaar zijn op het internet is al jaren belangrijk. Niet goed vindbaar op het internet? Looksgood helpt u hier graag mee. Naast een website die goed moet worden ontwikkeld is het erg belangrijk dat de juiste teksten op de juiste plaats staan. Voor een goed functionerende website en tekst bent u bij Looksgood op het juiste adres.

Voor meer informatie neem contact met ons op.