Meer bekendheid in uw regio

Gericht op uw doelgroep en daarbuiten.
Heeft u een onderneming die al jaren bestaat. Grote kans dat u nooit de tijd heeft gehad om uw website te vernieuwen. Zonder dat het u veel tijd kost, zorgt Looksgood voor een moderne nieuwe website die bijdraagt aan de beleving van uw klanten.

Door uw onderneming online beter te profileren, zal ook offline de onderneming daarvan profiteren. De beleving van veel klanten begint op uw website en eindigt bij het contact met u. Looksgood zorgt ervoor dat klanten eerder contact met u zoeken d.m.v. moderne technieken. Denk hierbij aan een begrijpelijke website, duidelijke teksten en goed vormgegeven formulieren.
Klanten proberen u steeds vaker op te zoeken met mobiele apparaten. Ook hier biedt Looksgood oplossingen. Looksgood maakt uw website beschikbaar op diverse platformen (bijvoorbeeld een smartphone of iPad) en zorgt dat de informatie toegespitst is op het specifieke platform.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Online zaken doen

Uw klanten zijn online, uw zaak dus ook.
Heeft u een product of dienst dat alleen online beschikbaar is, dan heeft heeft u wellicht niet de technische kennis om een dergelijk project in goede banen te leiden. Looksgood kan u hierbij helpen. Met ervaring en bedrevenheid zorgt Looksgood ervoor dat uw product goed gepresenteerd wordt waardoor uw klanten al tevreden zijn voordat ze iets gekocht hebben.

Looksgood zorgt voor een duidelijke website met begrijpelijke en doelgroepgerichte teksten. Hiermee krijgt u een goed online profiel en krijgt de klant een gemakkelijke manier om over te gaan tot aanschaf van uw product en/of dienst.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Verbeteren van bestaande producten

Uw product of dienst kan sneller en gemakkelijker
Uw bedrijf bestaat al jaren en u heeft al vaak nagedacht over automatisering van bepaalde processen. Het kost alleen veel tijd om hier een goed plan voor uit te werken en u weet niet wat de mogelijkheden zijn met de huidige technieken.

Looksgood zorgt voor een correcte analyse van het probleem en zal hierbij opzoek gaan naar de beste oplossing. Hierbij kan een webapp één van de oplossingen zijn.

Neem contact met ons op voor meer informatie.